Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (2024)

We kochten Revlon One-Step Föhn en Volumizer Hot Air Brush zodat onze schrijver het op de proef kon stellen. Blijf lezen voor onze volledige productbeoordeling.

Aan het doenmijn eigen haaris meestal niet waar ik graag veel van mijn tijd doorbreng, dus toen ik werd gevraagd om de Revlon One-Step Föhn en Volumizer Hot Air Brush te testen, was het een gemakkelijke ja. Hete borstels zijn een gebruiksvriendelijke 2-in-1 optie om eenklapband van salonkwaliteitvanuit het comfort van uw huis in weinig tot geen tijd. Het laat ook de leercurve achterwege van het tegelijkertijd gebruiken van twee handen met aronde kwast(iets waarvan ik me realiseer dat het een extreem vreemd gevoel is als je geen haarstylist bent zoals ik). Dat alleen al is naar mijn mening genoeg verkoopargument, maar deze specifieke borstel beweert ook volume te bieden.

Blijf lezen om te zien wat ik heb ontdekt.

Revlon One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel

Best voor:Alle haartypes

Toepassingen:Haar drogen en volume geven

Prijs:$ 60

Beste eigenschappen:Ionengenerator, keramische coating, ovaal ontwerp

Over het merk:Revlon streeft ernaar consumenten in staat te stellen moeiteloos mooi haar te creëren met hulpmiddelen die consistente resultaten opleveren. Het merk biedt sinds 1932 stylingoplossingen.

Over mijn haar: golvend en pluizig

Ik heb onlangsmijn eigen haar knippenen nam afscheid van minstens vijf centimeter. Ondanks de kortere lengte lijkt mijn golvende textuur dat altijd te zijnklimmenwanneer het van nature droogt - mijn gebruikelijke ervaring met langer haar. Nu mijn haar wat korter is, vermoed ik dat ik wat kleine aanpassingen wil doen om mijn haar er handelbaar uit te laten zien en mijn golven te helpen hun nieuwe groef en plaats te vinden. Ik vermoed ook dat ik wat meer warmtestyling ga doen, omdateen chique strakke lobstaat altijd op punt.

Prestaties: Wordt snel warm

Toen ik deze hete borstel voor het eerst probeerde, was een van de eerste dingen die me opvielen hoe extreem snel hij opwarmde. Op het moment dat ik de temperatuurknop op ‘hoog’ zette, was het meteen heet! Geen wachttijd. Sterker nog, als je dat hebtkort haaren draag sieraden om je nek, ik raad aan om voorzichtig te zijn, want deze hoge hitte zal verbranden als je niet oppast. De keramische coating op deze borstel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en de ionengenerator bevordert een snellere droging. Laat me je vertellen, die twee functies hebben zich zeker kenbaar gemaakt.

Inzicht testen

Deze borstel warmde snel op en halveerde mijn droogtijd.

Het enige deel van mijn ervaring waar ik geen fan van was, was het geluidsniveau. Dit is naar mijn mening een onaangenaam luid hulpmiddel. Maar het was niet genoeg om me af te leiden van de algehele prestaties en de resultaten die ik kreeg door het te gebruiken.

Ontwerp: gemakkelijk vast te houden

Deze borstel heeft een ovale vorm, wat deel uitmaakt van het geweldige ontwerp, waardoor volume mogelijk is met minimale inspanning. De grote, afgeronde randen helpen om het werk na te bootsen dat je zou doen met een ronde borstel om lift te krijgen. Nylon pin en getufte borstelharen helpen ook bij hun extreem zachte en flexibele beweging, waardoor het gemakkelijker wordt om dicht bij de hoofdhuid te drogen. Deze borstelharen bewegen gemakkelijk in en uit het haar, raken nooit in de knoop of raken niet verstrikteen ronde borstel, maar veroorzaakt nooit statische elektriciteit in het haar als het droogt.

En de grip op deze borstel is niet zo oncomfortabel als sommige van de andere grotere hete borstels die ik heb geprobeerd. Deze versmalt in het midden voor een comfortabelere grip. Hoe dan ook, ik weet zeker dat het voor de gemiddelde consument veel comfortabeler is dan twee handen tegelijk gebruiken met een ronde borstel.

Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (1)

Hoe te gebruiken: Een gemakkelijke uitbarsting

Met een vat van dit formaat krijg je meestaleen gladde rechte uitbarsting. Je kunt veel volume krijgen van wortel tot punt, en zelfs een subtiele krul op de punten (vooral bij langer haar). Maar let op, als je een golvende uitbarsting wilt met wat bochten in je afgewerkte look, is een grote ovale ton waarschijnlijk niet de hete borstel voor jou. (Meer daarover hieronder.)

Als het gaat om het toevoegen van volume, wil je altijd opzettelijk zijn met je mohawk-sectie - van de voorkant van de haarlijn helemaal terug naar de kruin van het hoofd. Dit is het gebied waar u het meeste volume wilt. Ik raad aan om de koele punt aan het uiteinde van de borstel te gebruiken voor controle en extra spanning, door het haar naar voren en omhoog naar het gezicht te borstelen voor maximale lift.

Wat vooral geweldig is aan deze hete borstel van Revlon, is dat je niet super schoon hoeft te zijn met je secties. De borstelharen zijn zo zacht en flexibel dat ze niet aan het haar trekken als je je secties aan het freestylen bent, wat ik deed. Met deze borstelharen kun je ook veel dichter bij de hoofdhuid komen om de droogtijd bij de wortels te versnellen. Maar blijf niet te lang hangen - deze borstel wordt heet!

Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (2)

De resultaten: Gezond, volumineus haar

De Revlon Salon One-Step Föhn en Volumizer gaven me een snelle, gemakkelijk te bereiken klapband van salonkwaliteit in slechts enkele minuten. Ik gebruikte het op mijn gedeeltelijk aan de lucht gedroogde haar, hoewel het grotendeels vochtig was. Deze borstel zorgde ervoor dat mijn kroezen verdwenen en ik hoefde niet meerdere keren over mijn secties te gaan om de klus te klaren. Mijn golven hadden geen probleem om gemakkelijk glad te strijken, en de lift die ik kreeg was geweldig.

Na het gebruik van deze borstel zag mijn haar er gezonder, glanzender en vol leven uit. Ik hield echt van de resultaten die ik kreeg door deze hete tool te gebruiken.

Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (3)

De waarde: onverslaanbaar

Deze One-Step Föhn en Volumizer is een onverslaanbare vondst voor ongeveer $ 60 op de meeste sites van grote retailers. Dat kan ongeveer rond de prijs vanin een föhnbar gaan, maar met dit penseel kun je de look minstens 4 jaar meerdere keren per week opnieuw creëren. Ik zeg minimaal 4 jaar omdat dit product een beperkte garantie van 4 jaar biedt. U kunt er dus op vertrouwen dat eventuele storingen (mochten die er zijn) goed worden verholpen door het bedrijf. Dat is moeilijk te verslaan. U hoeft het huis niet uit, geen tips om mee te nemen, geen leercurve om het thuis voor elkaar te krijgen. Voor het gemak dat deze tool biedt, kan ik geen reden bedenken om deze hot brush niet te bezitten.

Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (4)

Competitie: je hebt opties

Hot Tools 24k Gold One-Step Droger Volumizer ($75):Vergelijkbaar in grootte en gewicht,deze hete borstelbiedt ook ionentechnologie en keramische coating om snel op te warmen en gelijkmatig door uw lokken te verdelen. Het is een paar dollar meer dan de Revlon, maar het biedt een beperkte garantie van 7 jaar.

Conair titanium keramische heteluchtborstel ($ 60):Deze hete borstel heeft een veel kleinere cilindermaat, waardoor hij geweldig is voor een afgewerkte stijl met golven ofuitgeblazen krullen, en maakt het ook geweldig voor iedereen met fijner haar. DeConair Titanium Keramiek Hetelucht Brush kan een geweldige opfrisser zijn voor haar op de tweede of derde dag, maar het kan wat extra werk vergen als je je haar van nat naar droog brengt. Als je dikker haar hebt, veel haar of een zeer beperkte hoeveelheid tijd, denk ik dat je beter af bent met de Revlon-borstel.

Eindoordeel

Revlon One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel is een gebruiksvriendelijke 2-in-1-tool met zachte haren voor gemak en flexibiliteit die sneller opwarmt dan elke andere hete borstel die ik heb geprobeerd, hoewel het ook de luidste tool die ik heb geprobeerd. Mijn vochtige, kroezige, golvende haar veranderde in minder dan tien minuten in glanzende, volumineuze, gezond ogende lokken.

Krijg thuis een klapband van salonkwaliteit met de Revlon Hot Hair Brush (2024)

FAQs

Which Revlon hot air brush is the best? ›

The Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer won our Best Overall spot.

Can you use the Revlon hot brush on dry hair? ›

Revlon Hot Air Styler Review

This comment applies to virtually all hot styling tools, but you should use it on hair that is 80% dry for best results. Also, you should section your hair and work with one inch sections.

What happens if you use a wet brush on dry hair? ›

Ultimately, there is no downside to using a wet brush when your hair is dry, especially if you have fine/straight hair. In fact, I exclusively use Tangle Teezer's Ultimate Detangler (designed for wet hair) when it's wet and dry. If your hair is significantly damaged and/or thinning, I would recommend doing the same.

Do you use a wet brush on wet hair? ›

Now you should be pretty confident when it comes to how to brush and treat your wet hair. Remember, use a wet brush that's designed for wet hair, start brushing from the ends and work your way to the top and use a conditioning treatment or detangling product.

Which hot brush is best for short hair? ›

REVLON One-Step Hair Dryer and Volumizer Hot Air Brush

This hot air brush is undoubtedly the best hot air brush for short hair. This hair tool is a magic wand that will give you the freedom to create salon-like hairstyles just by sitting at home.

Are hot air brushes good for your hair? ›

Are heated brushes bad for your hair? While any form of heat styling can damage your hair, heated brushes are one of the safest styling tools out there. Heated brushes create minimal damage because they use less direct heat than curling irons or hair straighteners.

Which is the best straightening brush? ›

List of the Best Straightening Brush for Women
Brand and NamePriceRatings
PHILIPS Thermo Protect Hair Straightening BrushRs. 29164.2 / 5
AGARO Heated Straightening BrushRs. 23644.3 / 5
Syska HBS300 Salon Finish Hair Straightening BrushRs. 19994.2 / 5
Vega Black Shine Hair Straightening BrushRs. 18993.7 / 5
1 more row
Jan 27, 2023

What is the best way to use a Revlon hair dryer brush? ›

Start at the bottom of your hair and work your way up. Begin with sides then go to the back. Once your first bottom half is dry drop your next section and continue this sectioning and drying pattern all the way up until your hair is dry.

Why is my Revlon brush not getting hot? ›

Faulty Heating Element

Because the heating element allows the dryer to blow hot air, this may be the source of the problem. If the dryer fails to blow hot air after multiple attempts, the heating element most likely needs to be replaced.

Is the Revlon One Step worth it? ›

For that reason, the Blow Dry Brush probably isn't for everyone. In the end, I'd recommend the One-Step to folks who need to be out of the house in the morning in as little time as possible. I probably wouldn't buy the One-Step at its full $60 price, but I'd consider buying it when it's on sale next.

What is the difference between Volumizer and Revlon hair dryer? ›

The difference between Revlon One Step Hair Dryer and Volumizer lies in the Styler's smaller brush head for more precise styling, making it suitable for users who prefer a straighter or smoother finish.

Does the Revlon One Step Volumizer straighten your hair? ›

I used the dryer several times, always with the addition of my heat-protecting styling cream, the Lolavie Glossing Detangler. I always used the original on its high setting, as this provided intense enough heat and airflow to dry and straighten my wavy-curly hair in about 20 minutes.

Can I use Revlon hair brush on wet hair? ›

You can use the Revlon One-Step Volumizer Hot Air Brush to blow-dry wet hair, but to be honest, I don't do this very often. When I go from wet to dry with this dryer brush, I feel like it dries out my ends while leaving my scalp somewhat damp.

Do you use a dry brush wet? ›

“Typically, the brushes that are used have long, natural bristles that offer firm resistance against the skin and long handles so that they can be used even on hard to reach areas like the back.” The “dry” part of dry brushing refers to the fact that neither the brush nor your skin should be damp while you do it.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 5987

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.